Rust- en herstelhoeve

Voor mensen die aanlopen tegen de hectiek van deze tijd, herstellende zijn van een ziekte, burn-out of een andere zware periode in hun leven, bieden wij de mogelijkheid om een aantal dagen of een langere periode bij te tanken. Je kunt hier lekker uitrusten in de tuin, met je handen in de grond wroeten in de moestuin, wandelen in de omgeving en genieten van de zuivere lucht en de prachtige omgeving.

De ligging van onze hoeve is afgelegen, in een gehuchtje van 4 huizen, waarvan 2 vakantiehuizen. Af en toe komt er een tractor voorbij, verder hoor je alleen de vogeltjes en de wind. De rust en de ruimte is hier geweldig.

De dichtstbijzijnde stad (ongeveer 1500 inwoners) is op 7 km, waar een paar winkels zijn en een weekmarkt(je) is.

Ondersteuning

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen wij je helpen je leven weer op de rit te zetten. Je kunt hier de beginselen van meditatie leren, waarmee je beter leert omgaan met stress.

Je kunt kiezen voor een aantal brainstormgesprekken, om te doorgronden waar je in het dagelijks leven andere keuzes kan maken, hoe je de eigen energie beter/anders kunt verdelen, je kwaliteiten/vaardigheden kunt inzetten in het dagelijks leven en waar je valkuilen liggen. Wat vindt jij belangrijk, wat geeft jou meer rust en ruimte in je leven?

Om tot rust te komen is het mogelijk om te (leren) mediteren en Reikibehandelingen te ontvangen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de tijd hier, de ruimte en de rust en van eerlijke, gezonde voeding genieten. Wij eten zoveel mogelijk uit eigen tuin, bakken ons eigen brood en bereiden onze maaltijden zelf. Je hebt een eigen kamer maar deelt de dag en het huis verder met ons, Lia en Marjolein.

Het is de bedoeling dat je participeert in de dagelijkse taken en bezigheden, afhankelijk van je mogelijkheden en interesses.

De structuur van de dag is als volgt:

ontbijt (08-09 uur), middageten (warm 12.30-13.30 uur) en avondmaaltijd (brood 18-19 uur). We staan rond 7.30 uur op en gaan rond 22.30 uur naar bed.

Je kunt zelf je vrije tijd indelen, maar als je dat moeilijk vindt, kun je ook meehelpen met alle lopende karweitjes die er zijn in de (moes)tuin, het huis of de dieren (kippen en bijen). In overleg kan er tegen een geringe vergoeding hobbymateriaal beschikbaar gesteld worden.

lekker ontspannen in de tuin